Echipa

 

Picture1Lucica Nedelcu, profesor kinetoterapeut principal, fondator Kineto Smile. Lucica are o experienta clinica de aproape 20 de ani la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti.

De aproximativ 5 ani lucrează la cabinetul de kinetoterapie Kineto Smile ca și Kinetoterapeut. In anul 1998 a absolvit specializarea Kinetoterapie din cadrul Academiei Nationale de Educație Fizica și Sport. De-a lungul timpului s-a perfecționat continuu, participând la cursuri și congrese. Din anul 2014 a demarat impreuna cu echipa Kineto Smile câteva proiecte de Prevenție prin evaluare și informare, a investit timp, drag și calitate in toate proiectele create in cadrul cabinetului și in afara acestuia, venind in întâmpinarea nevoilor societății, încercând sa imbunătățească permanent calitatea vieții pacienților! La cabinet, Lucica lucrează cu nou-născuți, copii, adolescenți și adulti, creând programe de kinetoterapie individualizate. In funcție de patologie, crează programe specifice pentru persoanele care vin la Intretinere (după o evaluare musculo-scheletala prealabila) și programe de pregătire in vederea practicării diverselor sporturi (in vederea evitării accidentărilor și tonifierii musculare adecvate sportului practicat).

Motto: ”Îmi doresc sa vad zâmbete pe fetele pacienților mei!”

 

liliana

 

Liliana Teodorescu, profesor kinetoterapeut principal, cu o experienta clinica de peste 19 ani, asigura serviciile de kinetoterapie la domiciliu oferite de cabinet.

Liliana face parte din echipa Kineto Smile de 3 ani, participand la numeroase proiecte desfasurate de cabinet in toata aceasta perioada (prezentari organizate in multinationale in scop de preventie a complicatiilor musculoscheletale datorate pozitiilor vicioase la birou; preventia deviatiilor coloanei vertebrale prin informare si evaluare in scoli; program de evaluare gratuita a copiilor desfasurat la cabinet in vacanta de vara;a facut parte din echipa de organizare a workshopului -Introducere in metoda Feldenkrais-)

 

 

 

Picture2

Radu Ioan Voica, face parte din noua generație de kinetoterapeuți.
El a absolvit Facultatea de Kinetoterapie din cadrul Universitatii Nationale de Educatie Fizica si Sport in anul 2018 si de 2 ani este in practica la cabinetul de kinetoterapie Kineto Smile.

Perseverent și atent la nevoile pacienților, Radu dorește sa își imbunătățească in permanenta cunoștințele fiind implicat in toate proiectele desfasurate la cabinet. Unul dintre aceste proiecte este “Un Exercițiu pe zi la birou”, unde Radu prezintă exercitiile din cadrul proiectului. Alt proiect este “Preventia afectiunilor coloanei vertebrale pentru elevi”, unde acesta lucreaza in mod direct cu elevii din scoli pentru preventia si profilaxia afectiunilor coloanei vertebrale.

In cadrul cabinetului de kinetoterapie Kineto Smile, Radu a participat la seminarele: “Introducere in metoda Feldenkrais”, “Seminarul Introductiv in Reeducare Posturala Globala Metoda Souchard”, si a absolvit cursul de “Conceptul Medical de Bandajare Neuromusculara”. In prezent, Radu participa la Cursul de Terapie Manuala in cadrul OMTRO.

 

catalin

Diaconu Cătălin Alexandru este absolvent al Facultății de Kinetoterapie a Universității
Naționale de Educație Fizica si Sport.

Cătălin a ales sa aducă zâmbetul pe chipul pacienților prin masajul terapeutic pe care il realizează cu profesionalism in cadrul cabinetului sau la domiciliul pacientului.

O pacienta a declarat ca dupa prima sedinta de masaj terapeutic cu Cătălin, s-a simtit “un om nou”.

Masajul terapeutic oferă rezultate spectaculoase in tratarea durerilor de spate ca lombosciatica, discopatia sau durerile din zona cefei (durerile cervicale).

 

catalin

Buna sa va fie inima, mintea si trupul oameni!
Numele meu este Pandele Daniel si sunt specializat de mai bine de 7 ani in arta masajului somatic.
Fiind pasionat de lucrul cu oamenii si din dorinta de a satisface orice nevoie fizică a tuturor clienților care imi trec pragul, mi-am perfecționat stilul de a efectua masajul. Intotdeauna deschis către noi tehnici si abordări mi-am lăsat mintea limpede atunci când sunt înconjurat de profesioniștii in domeniu.
Cea mai mare satisfacție si motivare o am in momentul in care oamenii pe care am reușit sa-i ajut revin cu plăcere la o nouă ședință de terapie asa cum imi place mie sa o numesc.
Asa cum eu personal am trecut prin multe schimbări ale stilului de viață, începând cu sportul de performanță și ajungând la conexiunea mintii si a trupului cu natura pentru a înțelege scopul vieții, imi doresc sa transmit din cunoștințele mele si celorlalti oameni.